Avinstallera programmet

Expandera alla | Dölj alla

Efter avinstallation av programmet kommer din dator och dina personliga data att vara oskyddade.

Programmet tas bort med installationsguiden.

Avinstallera programmet i Windows 7

Avinstallera programmet i Windows 8 eller senare

Borttagning inbegriper följande steg:

1. För att ta bort programmet måste du ange lösenordet för åtkomst till programmets inställningar. Om du av någon anledning inte kan ange lösenordet går det inte att ta bort programmet.

Det här steget visas bara om ett lösenord för borttagning av programmet har ställts in.

2. Spara data för framtida bruk

Vid detta steg kan du ange vilka data, som används av programmet, du vill fortsätta använda under nästa installation av programmet (t.ex. vid installation av en nyare version av programmet).

Du kan spara följande data:

1. Bekräfta borttagning

Eftersom borttagning av programmet hotar datorns säkerhet och dina personliga data, får du en fråga gällande om du verkligen vill ta bort programmet. Gör detta genom att klicka på knappen Ta bort.

2. Avsluta borttagning

Vid detta steg tar guiden bort programmet från din dator. Vänta tills borttagningen är klar.

Den här funktionen kanske inte finns tillgänglig i vissa områden.

När du tagit bort programmet måste du måste starta om ditt operativsystem. Om du avbryter en direkt omstart skjuts fullföljandet av borttagningsproceduren upp tills operativsystemet startats om, eller tills datorn har stängts av och sedan startats igen.